Γιατί να επιλέξετε πόρτες ασφαλείας Alfinodoor;

Γιατί να επιλέξετε πόρτες ασφαλείας Alfinodoor;

24 Ιουνίου, 2019 0 Από ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΕΡΕΤΗ

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για το πώς ξεκίνησε η Alfino Door να δραστηριοποιείται στις πορτες ασφαλειας στην Αθήνα, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της. Για να κάνουμε μια εισαγωγή γνωριμίας από αυτή κιόλας τη σελίδα, είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και κάνουμε εμπόριο, τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη σε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας από το 1990.

Στην πορεία αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς, γενικότερα της σύγχρονης Ελληνική κοινωνίας και βλέποντας τα κενά που υπήρξαν σε κάποιους τομείς, ασχοληθήκαμε και με άλλες κατηγορίες προϊόντων, πάντα όμως γύρω από την πόρτα και την ασφάλεια, όπως πόρτες πυρασφαλείας και πόρτες μεταλλικές γενικής χρήσης π.χ. για αποθήκες.

Δεν είμαστε απρόσωπη εταιρεία, αντίθετα οι πελάτες και συνεργάτες μας μιλάνε με εμάς προσωπικά, χωρίς να απευθύνονται σε κάποιο πωλητή ή να τους παραπέμπουμε εμείς σε κάποιον άλλον. Αναλαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι την ευθύνη για όλα. Ενημέρωση – εξυπηρέτηση, πώληση, επιμέτρηση, τοποθέτηση, πληρωμή και φυσικά after sales service.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ALFINO DOOR

Νιώστε την απόλυτη ασφάλεια στο σπίτι σας με την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας Alfino Door. Είναι κορυφαίες σε ασφάλεια, ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική. Η πολυετή μας εμπειρία στις πόρτες ασφαλείας και όχι μόνο αλλά και η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες και οι συνεργάτες μας εδώ και καιρό μας έχουν καθιερώσει στο χώρο και μας έχουν αναδείξει σε κορυφαίους πωλητές πορτών ασφαλείας.

Η συνεχής ανάπτυξή μας και η υποστήριξη του πελάτη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν εκτιμήσει οι υποστηρικτές μας. Κύριο μας μέλημα είναι να κάνουμε κάθε επιθυμία του επίδοξου πελάτη μας πραγματικότητα ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες του. Στόχος μας είναι να μην μείνει κανείς δυσαρεστημένος για αυτό και η πελατεία μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς αυξάνεται σταδιακά.

Τα σύγχρονα και ποιοτικά μας προϊόντα σε πόρτες ασφαλείαςκλειδαριές ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες και πόρτες πυρασφαλείας είναι τελευταίας τεχνολογίας και άριστα κατασκευασμένα από τους  πιο γνωστούς κατασκευαστές στην Ευρώπη. Εμπιστευτείτε την Alfino Door για αγορά και τοποθέτηση και απολαύστε το άψογο after sales service που παρέχουμε!

Μπορείτε να επισκεφτείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα συστημάτων ασφαλείας Alfino Door ή να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ALFINO DOOR: